Daha önce hiç yabancı dizi izlemeyip, yeni başlamak isteyenler için birkaç dizi tavsiyesi vereceğim. Öncelikle yabancı dizi olayı biraz farklıdır. İzledikçe izleyesi gelir insanın. Birde Türk dizileri gibi hafta hafta yayınlanmadıkları için sonu gelmez. Çoğu sezon sezon yayınlanır. Yani bi oturuşta tüm sezonu bitirmiş olabilirsiniz. 😀

  • İlk önereceğim dizi Breaking Bad olacak. Eğer bir kimya öğretmeninin geride kalan ailesine öğrencisi ile uyuşturucu yaparak maddi bir birikim sağlamasını seyretmek isterseniz bu dizi tam sizlik.
  • Bir diğer önerim ise Prison Break olacak. Abisinin haksız yere hapise girmesiyle mükemmel planlar yaparak onun için hapise giren Scofield ve abisi Burrows'un başından geçenleri konu alıyor. Merak uyandırdıysa önce bi fragmanına bakıp beğenmeniz durumunda diziyi izleyebilirsiniz.
  • Üçüncü ve son tavsiyem ise The end Of The F***ing World. Bu dizi bir oturuşta bitirilecek tipten. Bölümleri ortalama 20 dakika olduğu için sizi alıp gidiyor. 17 yaşındaki James tam anlamıyla bir psikopattır. Hayvan öldürmekten sıkılan James ilk gerçek cinayetini işlemek için arayışa çıkar. En sonunda Alyssa’da karar kılar. Kurbanına önce güven vermek isteyen James ona aşıkmış gibi davranmaya başlar. Alyssa, maceraya aç bir asidir. Yaşadıkları yerden sıkılmış yeni yerler keşfetmek, yeni maceralara atılmak ister. İkisinin baş başa çıkacakları bu yolculukta planını daha rahat uygulayabileceğini düşünen James, Alyssa ile yola koyulur. Bu talihsiz yolculuğu merak ettiyseniz diziyi Netflix'ten bulabilirsiniz.
Evet biraz kısa tavsiye oldu biliyorum.☹️

2 Yorumlar

  1. bence the mentalist , arrow , sherlock holmes bunlarda izlenmeli Costanine de izlenecekler arasında ama yarıda kestiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski