Artık akıllı telefonlar hayatımızın bir parçası olmaya başladı. İnsanların elinden düşmeyen bu akıllı telefonların zararlarının yanında vereceğim 4 uygulama ile daha da faydası olacak.

Evernote

Evernote adından anlaşılacağı gibi bir not uygulamasıdır. Telefonun kendi not uygulamasının ve diğer not uygulamalarının yanı sıra birçok artısı var. En sevdiğim özelliği ise farklı cihazlardan üyeliğinize girip notlarınıza bakma imkanı sunuyor olması.

Pocket

Bir makale gördünüz çok uzun ve vaktiniz yok. Daha sonra okumak için Pocket var! Pocket sayesinde daha sonra okumak istediğniz makaleleri rahatça okuyabilirsiniz. Ayrıca telefondan kaydettiğiniz için illa telefondan okumanıza gerek yok. Bilgisayardan okumamıza da olanak tanıyor.

Dropbox

Fotoğraflarınızı, videolarınızı ve dosyalarınız gibi birçok şeyi depolayabileceğiniz bir uygulama. Ayrıca çoğu platformdan erişim sağlayabilirsiniz.

Wunderlist

Wunderlist, basit bir yapılacaklar listesi, özel listeler ve yakında yapacağınız görevler için hatırlatıcı kurmanıza yarıyor. Bu listeleri ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlıyor.

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski