Bildiğiniz üzere yaz aylarındayız ve havalar çok sıcak. Sıcaktan dışarı çıkmayan hatta sıcaktan uyuyamayanlar kesin vardır. Aynı zamanda tatile gidenleride unutmadım. Sizler için yaz aylarında işe yarayacak birkaç ürün bir araya getirdim.

1. Masaüstü Mini Vantilatör

Bu ürün özellikle bilgisayar başında vakit geçirenler için çok işe yarayacak. Mini vantilatörün USB girişini bilgisayarınıza taktığınızda serinlemeye başlayabilirsiniz. İlla bilgisayar başında mı olmak gerekiyor? Hayır. Bir powerbank yardımıyla istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

2. Telefonlar İçin Mini Fan


Hayatımızın bir parçası olan telefonlar içinde mini fanlar mevcut. Telefonunuzu şarj ettiğiniz kısma bu mini fanları takarak telefon başında da serinleyebilirsiniz.

3. Aksiyon Kamerası

Aksiyon kameraları günümüzde oldukça popülerleşen bir ürün. Bu kameralar sayesinde yaz anılarınızı kaydedebilirsiniz. Ayrıca su geçirmeyen kılıfları sayesinde de denizde rahatça kullanabilirsiniz.

4. Powerbank

Çoğu insan yaz aylarında tatile gider ve çokça gezerler. Malum telefonlarımızla oldukça vakit geçirdiğimiz için telefonlarımızın şarjı yeterli olmayabiliyor. Buna çözüm olarak powerbank devreye giriyor.

*Ürünlerin hepsini internet üzerinden satın alabilirsiniz.

Yorum Yap

Daha yeni Daha eski